Chrzciny i Komunie



Restauracja trio


Restauracja Trio to szczególne miejsce obok Centrum Handlowego Karolinka położone nieopodal centrum Opola oraz przy ogrodzie botanicznym, doskonale służy do reportaży i zdjęć plenerowych. Oprócz organizacji imprez i uroczystości, oferujemy również nasz lokal jako idealne miejsce na przyjęcie komunijne. Gwarantujemy bogate menu, dobre jedzenie i fachową obsługę kelnerską. Nasze wyjątkowe sale są bardzo klimatyczne. W okresie letnim dysponujemy przepięknym, dużym ogrodem, co zwiększa swobodę dzieci i innych uczestników przyjęcia komunijnego a także innych przyjęć. Od pierwszych dni maja przy restauracji funkcjonuje duży ogród z piaskownicą i miejscem zabaw dla dzieci .



W przypadku pytań zachęcamy Państwa do kontaktu z nami

Przykładowe menu komunijne: (135 zł/os)

Przykładowe menu komunijne:
(90 zł/os)

Obiad:

  • rosół z makaronem,
  • mięsa: 2szt na osobę ( do wyboru 3 rodzaje),
    -pieczeń domowa,
    -rolada po bawarsku,
    -kotlet schabowy panierowany,
    -koperta drobiowa z mozzarellą szpinakiem i pomidorem,
    -panierowane roladki drobiowe nadziewane pieczarkami i serem,
    -rolada śląska,
  • sos pieczeniowy.

Sałatki:

(trzy do wyboru),
  • modra kapusta na cieło,
  • biała kapusta z boczkiem na ciepło,
  • sałatka z buraczków z cebulką,
  • sałatka z białej kapustki z cebulką marchewką i koperkiem.

Dodatki skrobiowe – 2 do wyboru:

  • kluski śląskie,
  • kluski ciemne,
  • ziemniaki gotowane z koperkiem,
  • frytki,
  • ryż.

Deser:

  • lody z owocami lub bakaliami i bitą śmietaną z dodatkiem słodkich sosów.

Poczęstunek kawowy:

  • kawa lub herbata podawana w termosach bez ograniczeń,
  • ciasto (2 szt. na osobę),
  • tort komunijny.

Napoje chłodzące:

  • soki naturalne
  • woda mineralna niegazowana 500ml
  • osobę.

Zimna płyta:

  • półmiski wędlin tradycyjnych i serów w towarzystwie pomidorów i warzyw marynowanych,
  • półmiski serów wraz z orzechami i winogronem,
  • kurczak w galarecie/ozorek w galarecie,
  • ruloniki z szynki faszerowane pod galaretą,
  • jajka wykwintne,
  • koreczki śledziowe/śledź w śmietanie,
  • sałaki: selerowa z szynką , kukurydzą i ananasem, z tortelli
  • pieczywo
  • masło

Kolacja ciepła:

  • wyporcjowana ( do wyboru)
  • filet z kurczaka z pieczarkami i zapiekany w serze
  • udko z kurczaka pieczone na ostro
  • pałki z kurczaka po myśliwsku

Surówka:

  • pekińska z pomarańczami
  • sałata lodowa z pomidorami

Dodatki do wyboru:

  • frytki,
  • ćwiartki ziemniaków w ziołach

Obiad:

  • rosół z makaronem,
  • mięsa: 2szt na osobę ( do wyboru 3 rodzaje),
    -pieczeń domowa,
    -rolada po bawarsku,
    -kotlet schabowy panierowany,
    -koperta drobiowa z mozzarellą szpinakiem i pomidorem,
    -panierowane roladki drobiowe nadziewane pieczarkami i serem,
    -rolada śląska,
  • sos pieczeniowy.

Sałatki:

(trzy do wyboru),
  • modra kapusta na cieło,
  • biała kapusta z boczkiem na ciepło,
  • sałatka z buraczków z cebulką,
  • sałatka z białej kapustki z cebulką marchewką i koperkiem.

Dodatki skrobiowe – 2 do wyboru:

  • kluski śląskie,
  • kluski ciemne,
  • ziemniaki gotowane z koperkiem,
  • frytki,
  • ryż.

Deser:

  • lody z owocami lub bakaliami i bitą śmietaną z dodatkiem słodkich sosów.

Poczęstunek kawowy:

  • kawa lub herbata podawana w termosach bez ograniczeń,
  • ciasto (2 szt. na osobę),
  • tort komunijny.

Napoje chłodzące:

  • soki naturalne
  • woda mineralna niegazowana 500ml
  • osobę.

Istnieje możliwość indywidualnego ustalenia menu

Stół przygotowany udekorowany dla gości, na którym zostanie podany uroczysty obiad; mięsa i dodatki podane będą na paterach, surówki w salaterkach, tak aby każdy z gości mógł wybrać swoje ulubione potrawy spośród wszystkich oferowanych. Po obiedzie na stole pojawią się desery, ciasta, owoce oraz kawa i herbata. Po czasie słodkości na stole bedzie oczekiwać tzw. zmina płyta, składająca się z przekąsek zimnych z dodatkami, która pozostanie na stole do kolacji – w zależności od wybranego zestawu. Kolacja zostanie podana wyporcjowana lub na paterach.

Kontakt

Zarezerwuj stolik: + 48 513 133 433