Imprezy firmowe


W naszej Restauracji Trio organizujemy imprezy dla firm różnego rodzaju. Zawsze podchodzimy profesjonalnie do powierzonego nam zadania, oferując najlepszą obsługę kelnerską i dobre jedzenie. Restauracja Trio to wyjątkowe miejsce w Opolu, które zachwyci Państwa niepowtarzalnym klimatem. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami, dzięki temu w zależności od Państwa potrzeb i oczekiwań dopasujemy odpowiednie menu.



W przypadku pytań zachęcamy Państwa do kontaktu z nami

Wersja podstawowa z ciepłym posiłkiem do wyboru:

  • dania lunchowe mięsne (550 g/os.) – do wyboru ,
  • polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z gotowanymi ziemniaczkami z koperkiem, surówka z białej i czerwonej kapusty,
  • pierś z kurczaka ze szpinakiem, ryż, surówka ze świeżej marchewki,
  • kaczka w sosie żurawinowym z kluskami śląskimi oraz kluskami śląskimi,
  • pierś z kurczaka w chrupiącej panierce, ziemniaki z koperkiem, brokuł w sosie śmietanowym,
  • deser i ciasteczka: Ciasteczka kruche – 3 szt./os.,

Przerwa kawowa

  • kawa aromatyczna w termosie,
  • herbata Dilmah (różne rodzaje) + warnik z wrzątkiem,
  • soki owocowe 100% – 0,33 l/os.,
  • woda mineralna – 0,33 l/os.,
  • zapewniamy zastawę ceramiczną, stoły i podgrzewacze do potraw, obsługę kelnerską. Poczęstunek w formie
  • szwedzkiego stołu.

Wersja rozszerzona z tartinkami i sałatkami:

  • kanapki dekorowane Standard (z polędwicą sopocka, schabem pieczonym, serem gouda i salami) 4 szt./os.,
  • sałatki (2 do wyboru) – łącznie 100 g/os.,
  • sałatka Farmerska (sałata lodowa, pomidor, parmezan, grzanki, grillowany kurczak i boczek),
  • sałatka z rukolą, mozzarellą i suszonymi pomidorami (rukola, sałata lodowa, suszone pomidory, kulki mozzarelli),
  • sałatka z serami (camembert smażony, fioletowa sałata karbowana, pomidor, papryka, sałata lodowa, sos vinegret),
  • sałatka wiosenna(sałata lodowa, sałata pekińska, pomidor, ogórek, papryka, kukurydza, sos winegret),
  • deser i ciasteczka: francuskie ciasteczka z serem i jabłkiem – 3 szt./os.,

Przerwa kawowa

  • kawa parzona w termosach,
  • herbata Dilmah (różne rodzaje) + warnik z wrzątkiem,
  • soki owocowe 100% – 0,33 l/os.,
  • woda mineralna – 0,33 l/os.,
  • zapewniamy zastawę ceramiczną, stoły i podgrzewacze do potraw, obsługę kelnerską. Poczęstunek w formie
  • szwedzkiego stołu.

Wersja rozszerzona exlusiwe z kanapkami i przekąskami na zimno:

  • kanapki dekorowane Standard (z polędwicą sopocka, schabem pieczonym, serem gouda i salami) 3 szt./os.,
  • przekąski – łącznie po 2 szt./os.,
  • koreczki z kabanosem, serem pleśniowym i oliwkami,
  • koreczki z serem pleśniowym i winogronem,
  • szynka faszerowana musem chrzanowym w galantynie,
  • śliwka kalifornijska zawinięta w boczku,
  • szparagi w szynce parmeńskiej,
  • deska serów z orzechami przepasane orzechami,
  • deska wędlin oraz pasztetów oplecione piklami,
  • tartinki z żytniego chleba, z pastą i krewetkami , serem pleśniowym oraz szynką,
  • deser i ciasteczka: francuskie ciasteczka z serem i jabłkiem – 3 szt./os.,

Przerwa kawowa

  • kawa aromatyczna parzona w termosie,
  • herbata Dilmah (różne rodzaje) + warnik z wrzątkiem,
  • soki owocowe 100% – 0,33 l/os.,
  • woda mineralna – 0,33 l/os.

Kontakt

    Zarezerwuj stolik: + 48 513 133 433